Ons vervoer

Onze vrijwillige chauffeurs vervoeren u met hun eigen auto. Wij controleren die op geschiktheid, netheid en op goed verzekerd zijn. Zo verlangen wij dat voor de auto een inzittendenverzekering is afgesloten.

Ook als u rolstoel gebonden bent, kunnen wij u vervoeren met onze rolstoelbus. En voor groepen van minimaal 4 personen rijden wij met een klein personenbusjes. Klik hier voor meer informatie daar over.

Een eigen begeleider meenemen?
U mag gratis één eigen begeleider meenemen.

U hoeft niet klaar te staan
U hoeft niet met de jas aan klaar te staan. Als onze vrijwilliger zich meldt, helpt die u met het aantrekken van de jas, zorgt voor veilig instappen, is gezellig onderweg en breng u precies daar waar u wilt zijn: tot in de wachtkamer van de arts, bij uw familie of vrienden of in de supermarkt.
De vrijwilliger wacht daarna minimaal een half uur tot u klaar bent (gratis) of helpt u bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen. Langer wachten kost u € 1,50 per deel van een halfuur, bedoeld voor een kopje koffie voor de chauffeur. En die brengt u idem dito weer veilig thuis.

Veilig?
Onze vrijwilligers zijn ervaren chauffeurs en hebben allemaal een rijvaardigheidstest afgelegd en een gezondheidsverklaring ingeleverd. Zij zijn gewend om om te gaan met mensen met een beperking. U bent in goede handen bij ze.

Organisatie | Beleid en verslaglegging | Vrijwilligers | Wet en regelgeving | Verzekeringen | Regelingen en procedures